Skip to content

HR medewerker

€ 2.798 - € 3.909 per maandHRHR

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
De Buurtteamorganisatie Nieuw-West
Onze organisatie, de Buurtteamorganisatie Nieuw-West, ondersteunt Amsterdammers om duurzaam hun situatie te verbeteren en zelfstandig deel te nemen aan de samenleving. We doen dit door een integrale aanpak met aandacht voor alle leefgebieden en vraagstukken. We kijken naar mogelijkheden in de buurt en schakelen, indien nodig, specialistische hulp in, zoals schuldhulpverlening, sociaal juridische dienstverlening, (V)EOA, SEZO Emancipatie & Participatie en SEZO Spel & Opvoeden. We stemmen altijd af op de specifieke situatie van de Amsterdammer, dicht bij hun leefwereld. 

Toegankelijk voor elke Amsterdammer. Ons doel is om zorg en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn, inkomen, schulden en veiligheid beter vindbaar en laagdrempeliger te maken. Onze buurtteams, bestaande uit professionele hulpverleners met diverse expertises, zijn de spil in de wijk waar alle hulp samenkomt.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de administratieve spil van de afdeling HR. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte afhandeling van een correcte personeels- en salarisadministratie en klantgerichte informatievoorziening. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit die te maken hebben met de in-, door-, en uitstroom van onze medewerkers. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten en brieven en voer je de bijbehorende mutaties uit welke binnenkomen via AFAS Insite. Je ondersteunt de HR manager en HR adviseur op administratief vlak in hun advieswerk, met name op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzuim en opleidingen. Voor medewerkers en voor leidinggevenden ben je de eerstelijns vraagbaak voor allerlei HR gerelateerde vragen via onze HR Inbox. Hierin kunnen medewerkers vragen stellen en verzoeken indienen. Ook werk je mee aan verbeteringen van de HR processen en onze HR dienstverlening. Op deze manier lever je een waardevolle bijdrage aan het ontzorgen en faciliteren van de leidinggevenden en medewerkers in de organisatie op HR gebied. Er is voldoende ruimte voor creativiteit en het naar eigen inzicht vormgeven van jouw takenpakket. Daarnaast zijn we op zoek naar een frisse kijk op wat er in onze organisatie gebeurt.

Het team
Ons HR team staat onder leiding van een Manager HR en bestaat uit twee HR adviseurs, twee HR medewerkers, een opleidingsadviseur en een Recruiter. In ons team wordt hard gewerkt en veel gelachen! De HR administratie is momenteel sterk in ontwikkeling, jij zal een belangrijke bijdrage leveren aan hoe we de personeels-en salarisadministratie in de toekomst gaan inrichten. Op dit moment werken we samen met een aantal partners op het gebied van AFAS ondersteuning en -procesoptimalisatie en salarisverwerking. Met hen zul je nauw samenwerken.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je bent te typeren als een doorpakker die waarde hecht aan het leveren van kwaliteit. Je bent proactief en zelfstandig, werkt graag samen met collega’s waarbij je een flexibele en oplossingsgerichte houding hebt, maar ook helder maakt wie waarvoor verantwoordelijk is.

Jij herkent je verder in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4 en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent accuraat en positief-kritisch, maar oplossingsgericht. Je houdt overzicht, hebt een proactieve werkhouding en denkt graag mee over de verbetering van werkprocessen;
 • Je hebt ervaring met Office 2016 (Word, Excel, Outlook) en met personeelsadministratiesystemen. Ervaring met AFAS, Insite en Profit is een pré.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie midden in Amsterdam Nieuw-West (onze locaties kun je vinden in het voormalig Slotervaartziekenhuis, midden in Osdorp op de Wolbrantskerkweg, aan De Tourton Bruijnsstraat en aan de Belgiëlaan in Nieuw Sloten) in een leuk, multidisciplinair team;
 • Een salaris conform de CAO Sociaal Werk, salarisschaal 7 met een minimum van € 2.798,- en een maximum van € 3.909,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Individueel Keuze Budget dat je kan omzetten naar extra geld of vrije dagen. Dit is ruim 18,5% van je brutoloon;
 • Individueel Loopbaanbudget dat je kan gebruiken voor een opleiding waar jij energie van krijgt;
 • Deelname aan onze pensioenregeling en er is een reiskostenregeling;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Werktijden die in overleg kunnen worden bepaald; wel zo prettig; 
 • Mogelijkheid om een gedeelte van de tijd thuis te werken;
 • En heel belangrijk: gezellige collega’s en een team waarin leren en ontwikkeling centraal staan. 

We streven als werkgever naar een diverse en inclusieve werkomgeving. In onze organisatie willen we een cultuur van openheid en respect creëren, waarin iedereen zich veilig voelt. We vinden het belangrijk dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de gemeenschap waarin we werken.

Gelijkheid en diversiteit zijn kernwaarden voor ons, ongeacht iemands achtergrond, geaardheid, leeftijd, geslacht of geloof. Hierdoor ontstaat een werkomgeving waarin alle collega's met hun unieke talenten welkom zijn en waar verschillen worden gekoesterd. We moedigen kandidaten met diverse achtergronden van harte aan om te solliciteren.

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button en dan nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. Heb je toch nog vragen over de functie? Dan kan je terecht bij Hayik Afsar, corporate recruiter, via telefoonnummer 06-45270463. De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HR
HR

of

HR
HR