Overslaan naar content

Stedelijk Coördinator Communicatie

Hybride€ 3.802 - € 5.702 per maandOndersteunende diensten24 uur, Buurtteam

Functieomschrijving

Ben jij een verbindende en energieke communicatiecoördinator die graag met jouw kennis en ervaring wil bijdragen aan een maatschappelijk doel, namelijk de beste ondersteuning aan Amsterdammers in een kwetsbare situatie? Ben je inspirerend en kun je goed overzicht houden in een dynamische omgeving? Dan ben jij de collega die wij zoeken!


Wie zijn wij?
Buurtteam Amsterdam

Bij het buurtteam kunnen Amsterdammers terecht met vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid. In ieder stadsdeel voert een andere buurtteamorganisatie (bto) de buurtteams uit. Stedelijk werken de zeven bto's intensief samen, onder andere op het gebied van communicatie. Voor de stedelijke coördinatie van de publieks- en interne communicatie zoeken wij een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met het optimaliseren van onze publiekscommunicatiestrategie, met een focus op het vergroten van onze naamsbekendheid in Amsterdam. Maar daar stopt het niet. We willen ook meer aandacht besteden aan moeilijk bereikbare doelgroepen en op het gebied van communicatie meer samenwerken met onze netwerkpartners, om zo onze impact te vergroten.

Intern zorg je ervoor dat onze communicatiemiddelen, zoals ons digitale platform BUUT en onze stedelijke nieuwsbrieven, optimaal functioneren. Je zoekt samenwerking met de Amsterdamse Buurtteam Academie en bent de drijvende kracht achter communicatievragen met betrekking tot onze inhoudelijke doelen.

Je bent voorzitter van de werkgroep Communicatie en stuurt de leden aan. Samen met de programmamedewerker communicatie zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van onze plannen en een optimale dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het budget en zet deze effectief in om onze doelen te bereiken.

Daarnaast speel je als coördinator communicatie een belangrijke rol als strategische sparringpartner voor het management en de directie. Je adviseert hen en neemt een voortrekkersrol op je op het gebied van communicatie. Met jouw visie en expertise ben je een betrouwbare collega die de organisatie leidt naar effectieve en vernieuwende communicatiestrategieën.

Als coördinator communicatie werk je nauw samen met alle betrokkenen binnen onze organisatie en daarbuiten. Je bent een enthousiaste en gedreven leider die Buurtteam Amsterdam naar een hoger niveau weet te tillen

Vereisten

Wat breng jij mee?
Je bent een ontwikkelgerichte coördinator en weet hoe je iedereen in zijn kracht zet om onze gezamenlijke doelen te behalen.


Verder heb jij:

 • Visie op communicatie en doorontwikkeling voor buurtteams
 • Bereidheid om te bouwen en pionieren in een complexe omgeving
 • Sterke communicatieve vaardigheden en sensitiviteit
 • HBO werk- en denkniveau met ervaring in communicatie, bij voorkeur in het sociaal domein
 • Je bent een aanpakker die prioriteiten kan stellen en flexibel is
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform de CAO Sociaal Werk schaal 10, met een minimum van € 3.802,- en een maximum van € 5.702,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Individueel Keuze Budget dat je kan omzetten naar extra geld of vrije dagen. Dit is 16,8% van je brutoloon; Je bouwt maandelijks een Individueel Loopbaanbudget op (1,5% van je salaris) dat je kan gebruiken voor een opleiding waar jij energie van krijgt;
 • Deelname aan onze pensioenregeling en er is een reiskostenregeling;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Werktijden die in overleg kunnen worden bepaald; wel zo prettig; 
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • En heel belangrijk: gezellige collega’s en een team waarin leren en ontwikkeling centraal staat. 

Interesse?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen per mail met Hayik Afsar, recruiter via h.afsar@sezo.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

Procedure:
Je kan reageren tot en met zondag 30 juni. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hybride
Ondersteunende diensten
24 uur, Buurtteam

of

Hybride
Ondersteunende diensten
24 uur, Buurtteam