Overslaan naar content

Projectleider Vrouw en Vaart Stichting SEZO – zwangerschapsvervanging (Freelance/Interim/ZZP)

Op locatie€ 3.415 - € 4.946 per maandEmancipatieEmancipatie

Functieomschrijving

Daadkr8 en Vrouw en Vaart zijn emancipatiecentra voor en door volwassenen uit Amsterdam Nieuw-West. Het centrum heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de sociaal economische situatie van inwoners van het stadsdeel Nieuw-West. Dit gebeurt door samen met de doelgroep activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren die zijn gericht op participatie, activering, actief burgerschap en economische zelfredzaamheid.

Wie zijn wij?
Stichting SEZO staat voor het verbeteren het welzijn en de welvaart van mensen in Nieuw-West in brede zin. Wij helpen Amsterdammers in het stadsdeel Amsterdam Nieuw West bij vragen en acute situaties over zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid. Onze organisatie is er voor mensen en families die steun zoeken of niet weten te vinden. We werken samen met de Amsterdammer naar een of meerdere oplossingen. Voor veel Amsterdammers uit Nieuw-West is de drempel om hulp te vragen groot.


Onze sociale basisactiviteiten zijn ondergebracht bij SEZO Emancipatie & Participatie, met Vrouw en Vaart en Daadkr8 als ontwikkelingscentra. SEZO Spel & Opvoeden geeft uitvoering aan de Spelinlopen en Speel-o-theken in Amsterdam Nieuw-West en biedt informatie, advies en ondersteuning. Daarnaast ondersteunen wij wekelijks Amsterdammers in verschillende WegWijsSalons.

Door samen te werken met formele en informele partijen in Nieuw-West verlagen wij de drempel en zijn wij er vroeg bij om ondersteuning te bieden.

Wij vinden het vergroten van zelfredzaamheid belangrijk. Krachtgericht in plaats van klachtgericht. Zo komt iedere Amsterdammer een stap verder.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen, verdelen, monitoren en waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden bij Vrouw en Vaart. Je coördineert verschillende bestaande projecten, zoals het leerbedrijf en de strategische vrouwenalliantie, waarbij je de planning, uitvoering, voortgang, kwaliteit en evaluatie van de werkzaamheden bewaakt.

Tevens coördineer je het informele taalaanbod in samenwerking met vrijwilligers en (non)formele taalscholen, en werk je mee aan de ontwikkeling van een doorlopende leerlijn met partners, een extra opdracht die in 2024 wordt uitgevoerd.

Je denkt actief mee over nieuw inburgeringsbeleid en ander gemeentelijk en landelijk educatiebeleid voor onze centra. Hierbij richt je je ook op het ontwikkelen van nieuwe projecten en zoek je naar fondsenwerving en subsidiemogelijkheden.

Verder stem je het een en ander af met opdrachtgevers en derden die betrokken zijn bij de organisatie, en neem je deel aan diverse netwerkoverleggen waarbij je fungeert als het gezicht van de emancipatiecentra.

Vereisten

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op gebied van Social Work;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Je bent een netwerker, zowel binnen als buiten je eigen organisatie, kunt snel schakelen en bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en contacten.
 • Ondernemingszin, organisatievermogen, klantgerichtheid, ambitie.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden (schrijven van projectplannen, evaluaties en houden van presentaties)

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende functie midden in Amsterdam Nieuw-West in een leuk, multidisciplinair team!;
 • Een salaris conform de CAO Sociaal Werk schaal 9, met een minimum van € 3.355- en een maximum van € 4.946,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Individueel Keuze Budget welk je kan omzetten naar extra geld of vrije dagen. Dit is ruim 18,5% van je brutoloon;
 • Individueel Loopbaanbudget dat je kan gebruiken voor een opleiding waar jij energie van krijgt;
 • Deelname aan onze pensioenregeling en er is een reiskostenregeling;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een tijdelijk contract, we staan ook open voor ZZP'ers;
 • Werktijden die in overleg kunnen worden bepaald; wel zo prettig; 
 • Mogelijkheid om een gedeelte van de tijd thuis te werken;
 • En heel belangrijk: gezellige collega’s en een team waarin leren en ontwikkeling centraal staat. 

We streven als werkgever naar een diverse en inclusieve werkomgeving. In onze organisatie willen we een cultuur van openheid en respect creëren, waarin iedereen zich veilig voelt. We vinden het belangrijk dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de gemeenschap waarin we werken. Gelijkheid en diversiteit zijn kernwaarden voor ons, ongeacht iemands achtergrond, geaardheid, leeftijd, geslacht of geloof. Hierdoor ontstaat een werkomgeving waarin alle collega's met hun unieke talenten welkom zijn en waar verschillen worden gekoesterd. We moedigen kandidaten met diverse achtergronden van harte aan om te solliciteren.

Interesse?
Ben jij net zo enthousiast als wij zijn? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button en dan nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. Heb je toch nog vragen over de functie? Dan kan je terecht bij Teamleider emancipatie en participatie Marlijn van de Pol via telefoonnummer 0639011330 of m.vandepol@sezo.nl. De vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie
Emancipatie
Emancipatie

of

Op locatie
Emancipatie
Emancipatie