Skip to content

Vacatures via recruiter

"Als werkgever streven wij naar een diverse en inclusieve werkomgeving voor onze vrijwilligers, stagiaires en medewerkers. Een open organisatie waar iedereen zich veilig voelt en waar respect is voor elkaar. Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de wijk waarin wij werken. Gelijkwaardigheid en diversiteit staat voorop, ongeacht iemands afkomst, geaardheid, achtergrond, leeftijd, sekse of geloof. Daardoor ontstaat een werksfeer waarin ruimte is voor elke unieke collega met zijn eigen unieke talenten en waar verschillen worden gewaardeerd."

Teamleider Buurtteam

SEZO heeft de afgelopen periode een succesvolle groei doorgemaakt en zit nu midden in een transformatie naar integraal werken in de buurtteams. Deze teams bestaan uit buurtteammedewerkers, ervaringsdeskundigen, schuldhulpverleners en sociaal raadslieden. Elk buurtteam wordt aangestuurd en begeleid door een Teamleider Buurtteam. Werkwijze, processen en expertise worden steeds verder op elkaar afgestemd voor een optimale dienstverlening. Het perspectief van de Amsterdammer staat daarbij centraal.

 

De functie

Als Teamleider Buurtteam rapporteer je aan de Regiomanager, Cynthia Lionahr Vernie en werk je nauw samen met je collega-teamleiders. Je begeleidt de medewerkers in hun rol en zorgt samen met de andere teamleiders voor een integrale werkwijze binnen de buurtteams. Je geeft leiding aan een buurtteam van 15 medewerkers.

 

Je bent verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van het buurtteam. Je begrijpt het actuele beleid en werkgebied en vertaalt dit naar de praktijk. Samen met je buurtteam ontwikkel je een jaarplan en zorg je voor de uitvoering ervan. Je neemt daarnaast deel aan organisatiebrede activiteiten en projecten. Hiervoor zoek je de samenwerking op met collega-teamleiders.

 

Je onderhoudt interne en externe werkcontacten, volgt afspraken op tussen de buurtteams en de betrokken instanties, zoals gemeente en lokale netwerkpartners en je versterkt de samenwerking. Met trots draag je bij aan de zichtbaarheid en de reputatie van Buurtteam Amsterdam Nieuw-West.